Skip to content

clubwassen perfect carwash

Label 2.5 procent
Label 2.5 procent

Sinds juni 2021 zijn wij aangemeld als club voor het cubwassen programma bij Perfect Carwash. Met dit programma kun je door middel van het wassen bij Perfect Carwash ook nog eens onze club een klein beetje sponsoren bij elke wasbeurt. Van elke wasbeurt groot of klein gaat er namelijk 2.5% naar de club. 

Hoe werkt het?

Door je carwash-card te koppelen aan onze club krijg je automatisch korting op je wasbeurten ën wordt er automatisch 2.5% verwerkt voor de club waar je je carwash-card aan gekoppeld hebt. Heb je nog geen carwash-card, wees niet getreurt, deze kun je via deze link aanvragen of aan de kassa van een van de locaties. Daarna kun je je via deze link of bij het aanvragen van je washcard, aanmelden voor het clubwasprogramma. Daarnaast zal Perfect Carwas één maal per jaar een clubwasavond organiseren waarbij het beste wasprogramma (€ 20,50) voor € 10,- wordt aangeboden én waarvan ook nog € 5,- per wasbeurt, naar rato, wordt verdeeld aan de club. 

Moet ik lid zijn?

Het mooie aan dit clubwasprogramma is dat je geen lid van onze club hoeft te zijn, dus als je onze club of het merk BMW een warm hart toedraagt kun je je al aanmelden voor het clubwassen. Je hoeft ook niet in het bezit te zijn van een BMW, echter zouden wij wel graag alleen BMW’s zien op de clubwasavond.

bij welke locaties geldt deze actie?

Deze actie is alleen geldig bij de wasstraten in Enschede en Haaksbergen. De wasboxen en locaties in Duitsland doen dus niet mee aan deze actie.

Blinky Clubwassen
Blinky Clubwassen

Locaties

Enschede

Haaksbergen