Skip to content

bimmerfest

Datum

Geannuleerd

Tijd

Geannuleerd

Locatie

Geannuleerd

Voor wie?

Geannuleerd

Kosten

Geannuleerd

LET OP DIT EVENEMENT IS GEANNULLEERD

er zal wel een soort van meeting georganiseerd worden voor maximaal 200 personen en 100 BMW’s. Meer info volgt z.s.m.

Wat begon als een kleine BMW dag voor liefhebbers, is uitgegroeid tot een begrip. BimmerFest vond in 2013 voor het eerst plaats op een vliegveld in Venlo, waar het evenement tot 2016 georganiseerd werd. Door het gewijzigde bestemmingsplan van het vliegveld, was het evenement genoodzaakt op zoek te gaan naar een nieuwe locatie.

Na een zoektocht, bleken de voorzieningen van Evenementenhal Gorinchem op dat moment aan te sluiten bij de wensen van BimmerFest. De combinatie van de indoorhallen en het buitenterrein werd zeer goed ontvangen door de bezoekers en bedrijven. Vandaar dat (onder andere) de verhuizing naar deze locatie voor opnieuw een enorme populariteitsstijging heeft gezorgd. Dit was niet alleen bij deelnemers en bezoekers te merken, maar zeker ook bij de deelnemende bedrijven. De mogelijkheid tot indoor deelname is een sterke zet geweest!

Nadat de achtste editie te groot voor de huidige locatie was geworden werd er voor de negende editie uitgeweken naar de Brabanthallen. Ook deze combinatie van de indoorhallen en het buitenterrein bleek perfect te zijn voor het evenement. De negende editie was daarom wederom druk bezocht.

Inmiddels zijn we aanbeland bij de tiende editie van BimmerFest. Een gegeven waar de organisatie uiteraard zeer trots op is.

Natuurlijk is dit evenement vrij toegankelijk voor iedereen, maar bij genoeg animo kunnen we kijken of we er als één groep heen kunnen rijden.

Voor meer informatie klik hier.

Adres

Diezekade 2

5222 AK ‘s-Hertogenbosch