Wanneer21, 22, 23 november 2019
Waar In en rondom München, Duitsland.
AdresVerdere informatie volgt.
Kosten€310,- per persoon. Deel je een kamer dan is het €260,- per persoon.

Voor niet-leden is de prijs €350,- per persoon, dan ben je ook automatisch lid van BMW Club Twente voor het jaar 2020.
WieExclusief voor leden van BMW Club Twente
VervoerEigen vervoer
LimietMaximaal 20 personen

Heb jij altijd al willen weten hoe een BMW gemaakt wordt? Of je favoriete BMW in het BMW-museum eens aan willen raken? Dan is dit nu je kans! Met BMW Club Twente gaan we 21 en 22 november naar München toe!

De bedoeling is dat we op eigen vervoer die kant op kachelen. Op donderdag 21 november beginnen we dan met een rondleiding bij ALPINA (!!) om 14:00. Dit is nog niet eerder gebeurd! Hierna gaan we omstreeks 17:00 naar BMW Classic toe, waar we prachtige pareltjes kunnen bewonderen. ’s Avonds gaan we gezellig ergens eten, dit eten en daarbij 2 drankjes zit bij de prijs in.

Vrijdag 22 november starten we met een bezoek aan de BMW Fabriek in Dingolfing! Hier krijgen we een interessante rondleiding. Daarnaast gaan we naar Landshut toe. Deze dag krijg je een lunch die bij de prijs inbegrepen is. Dan als “toetje” gaan we óók nog BMW Welt bezoeken. Hier zullen wij ook ons avondeten (weer met 2 drankjes) nuttigen, wat wederom allemaal bij de prijs in zit. Als kers op de taart gaan we dan ’s avonds naar de nacht van de witte handschoen, een must See en aanraak evenement! Bij de nacht van de witte handschoen mag je niet de bijzondere BMW exemplaren aanraken, maar MOET je ze aanraken met een wit handschoentje.

Zaterdag gaan we dan spijtig genoeg weer richting huis.

Een aantal feitjes op een rij:

– De prijs is maximaal €310 per persoon, deel je samen een Hotelkamer, dan wordt de prijs €260,- p/p
– Je hebt 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt
– Bezoek aan Alpina, BMW Classic, BMW Fabriek Dingolfing, Landshut, BMW Welt en BMW Museum (nacht van de witte handschoen)
– 2 keer avondeten met 2 drankjes en een lunch inbegrepen
– Veel BMW plezier gegarandeerd!

LET OP! Inschrijven kan tot UITERLIJK 25 oktober. We kunnen helaas maar met 20 personen er naar toe! Er is interesse vanuit andere clubs, schrijf je dus snel in om je plek te bemachtigen.

De prijs voor niet club leden bedraagt €350,- p/p. Als je voor deze prijs mee gaat naar München, dan ben je ook automatisch lid geworden van BMW Club Twente.

Een kleine sfeerimpressie met dank aan BMW TV

De inschrijving voor dit evenement is gesloten.