Winactie

Inmiddels zijn wij de 20 leden gepasseerd! De vorige winactie is dus verlopen en is gewonnen door Stefan Willems!

We hebben een nieuw leuk samengesteld pakketje, dat naar ons 40ste lid gaat!

We gaan natuurlijk niet zeggen hoeveel leden we momenteel hebben, je merkt vanzelf wanneer je het 40ste lid bent!

Schrijf je dus snel in!

Als lid van BMW Club Twente geniet je van vele voordelen bij verschillende partners. Klik hier voor een korte uitleg van de pas.

Vul het onderstaande formulier in om lid te worden van de BMW Club uit het oosten. Een lidmaatschap kost €30,- per jaar per persoon. Als je je na 1 september aanmeldt dan betaal je €40,- voor het laatste deel van het huidige jaar en voor het jaar daaropvolgend.

Deze instelling staat standaard op 'Nee, mijn telefoonnummer mag niet in de whatsappgroep gebruikt worden'.
Door de leden verstrekte (persoons)gegevens worden in een geautomatiseerde ledenadministratie opgenomen. Gegevens uit deze administratie zullen niet aan derden, anders dan BCNL en de BCE worden verstrekt, er zeker van uitgaande dat deze organisaties zich strikt houden aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Tijdens evenementen kunnen personen en voertuigen op beelddragers worden vastgelegd. De opnamen kunnen voor zoals website en social media worden toegepast zonder toestemming van de geportretteerde.

Deelname aan evenementen van de BMW Club Twente(BCT) geheel voor eigen risico. De deelnemers zijn persoonlijk aansprakelijk voor alle directe en indirecte schade van welke aard dan ook, die door toedoen of nalatigheid van henzelf of van degene voor wie ze aansprakelijk zijn wordt veroorzaakt. De BMW Club Twente aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook vóór, tijdens of na de activiteiten, evenementen, ritten en/of meerdaagse reizen. Elke deelnemer dient zelf voor alle geldige reispapieren en benodigde verzekeringen zorg te dragen. Uw voertuig en uw verantwoordelijkheid als bestuurder dient te voldoen aan de geldende wetgeving, zowel die in Nederland als ook daarbuiten.

U word lid voor een jaar tot weder opzegging. Een lidmaatschap jaar duurt van 1 Januari tot 31 December. Opzeggen moet 2 mnd. voor het eind van het jaar geschieden. Als u zich inschrijft voor 1 september dan betaald u 30,- euro tot het einde van het huidige jaar, na 1 september betaald u 40,- euro tot het einde van het huidige jaar en het daar op volgende jaar.