Op 28 juli 2018 heeft onze eerste echte meeting plaatsgevonden. Ons clublid en eigenaar van hotel restaurant Beerzerveld Jeroen Alberts had hiervoor zijn hotel beschikbaar gesteld, nogmaals dank hiervoor.

Op deze dag zat het weer erg mee en het beloofde een mooie meeting te worden. Van uit een inventarisatie wist het bestuur op te maken dat er een aardige opkomst zou zijn die dag. Niks is minder waar. Om 13:00 uur zou de meeting van start gaan, maar twee afgevaardigden van het bestuur waren al eerder ter plekke om e.e.a. te overleggen met Jeroen.

Aangekomen bij het hotel troffen wij als bestuur al een aantal BMW’s aan en een groepje heren die op het terras aan het genieten waren van de zon. Na het e.e.a. te hebben afgesproken met Jeroen begonnen wij met het opzetten van de vlaggen. Met behulp van clubleden Gerhard de Vries en Jesper, die overigens samen op de fiets zijn gekomen, stonden deze al vrij snel en voegden wij ons bij de heren. Al snel werdt het ons duidelijk dat zij op uitnodiging van Jeroen waren gekomen voor de meeting.

Zo rond de klok van 13:00 uur kwamen ook de mensen die zich bij ons hadden aangemeld het terrein op. Deze hadden afgesproken op een treflocatie en kwamen samen aangereden. We zetten de auto’s neer op de parkeerplaats zodat deze goed te zien waren vanaf het terras. Alle aanwezigen kregen een munt voor een kop koffie en een plak cake verzorgd door het hotel. De mensen die zich hadden aangemeld bij het bestuur kregen daar een sticker van BMW Club Twente bij.

Nadat de groep de auto’s had bewonderd en de munten en stickers in ontvangst hadden genomen hebben zij zich ook gesetteld op het terras. Er werdt met elkaar onderling gesproken over de auto’s. Zo nu en dan reedt er een BMW langs een aantal daarvan reden het terrein op om een kijkje te nemen. Zij werden warm ontvangen en als kers op de taart kwam clublid Willem Tromp als verrassing ook op de meeting met zijn BMW 1600 Cabrio.

Toen de groep compleet was werdt iedereen bij elkaar geroepen en heeft onze penningmeeste Wouter Veltman de aanwezigen toegesproken en uitgelegd wat het clubleven inhield. Na de toespraak bleef iedereen gezellig na kuieren en hebben er zich maar liefst 5 nieuwe leden zich aangemeld, wat het totaal aantal leden tot 24 bracht.

Toen de meeting op zijn einde liep moest zelfs moeder natuur er van huilen en zodoende viel er een regenbui uit de hemel. Kortom het was een zeer geslaagde meeting en wij als bestuur waren en zijn erg trots dat de opkomst zo groot was. Op naar onze volgende meeting!

Groeten van het Bestuur.