Skip to content

Over de club

Meer dan 25 jaar geleden reed er al een BMW liefhebber in hart en nieren met de stickers ‘BMW Club Twente’ rond. Toen al bestond het idee om een officiële club op te richten. Dit is nu werkelijkheid geworden

Op 28-04-2018 troffen de juiste personen elkaar op het BMW-Underground Treffen in Duitsland. Daar werd lacherig met elkaar gesproken over het idee van een BMW Club in Twente, BMW Club Twente. Dit gesprek trof ook de juiste oren op het thuisfront en er werd direct gang achter gezet. In minder dan een maand tijd werd de BMW Club Twente opgericht en sloot zich aan in het rijtje van officiële BMW Clubs.

BMW Club Twente (BCT) is een Club ontstaan vanuit de wens van BMW liefhebbers voor BMW liefhebbers.

Ons doel is om BMW liefhebbers uit de regio Twente te verenigen, waarmee verschillende BMW modellen in stand gehouden kunnen worden. Dit willen we bereiken door o.a. informatie-uitwisseling, onderhouden van contacten door bijvoorbeeld gezamenlijk meetings te bezoeken en te organiseren.

Tevens vinden we het belangrijk om met andere aangesloten BMW clubs een samenwerking te organiseren, waarbij passie en belevenis de hoofdwaarden moeten zijn.

BMW Club Twente is voor iedereen die het merk BMW een warm hart toedraagt, “het blauw-witte hart”. Je hoeft niet in het bezit te zijn van een BMW, elke BMW liefhebber is welkom. De club is voor alle nationaliteiten en Nederlanders, echter de voertaal is Twents!

Ben je nu enthousiast geworden en wil je lid worden, schrijf je dan in.